Kaj Gorgels (One-man show)

Over Kaj: 

“Effe relativeren” is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels. 

Kaj staat op sociale media bekend als Kaj’s Typetjes. Zijn Youtubekanaal heeft ruim 100k abonnee's, op Facebook volgen bijna 250k mensen Kaj en op Instagram heeft hij ruim 360k followers.

Maar ook op TV gaat hij hard. Eind 2018 won hij de Televizier Talent Award en niet lang daarna mocht hij zichzelf presenteren als de nieuwe host van Expeditie Robinson. Inmiddels Is Kaj een bekend TV gezicht. Hij was finalist van Expeditie Robinson 2017 en vervolgens presenteerde Kaj programma's als Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo, De Beste Verleiders en Temptation Island.

De eerste stappen op het podium zette Kaj in het TV programma 'Celebrity Stand-up' en dat smaakte naar meer. Vandaar dat Kaj in 2019 een eigen One-man theatershow bracht. Hiervoor heeft Kaj de samenwerking gezocht met de mensen van Badaboom/PnP Media, buro stek en zijn eigen management A Million Faces. 'Effe relativeren' werd een succes met enkel uitverkochte zalen. 

Over ‘Effe relativeren’:
Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh? De eeuwige ‘vrijgezellen feestbeesten’ aan de ene kant en de serieuze 'jongvolwassenen' die zich zijn gaan settelen aan de andere kant. Wordt het zelf niet eens tijd voor huisje, boompje, beestje?
Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. 'Ingewikkelde levensvragen' die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek. Het is tijd om effe te relativeren.

www.kajgorgels.nl