Op Sterk Water (improvisatie cabaret)

De perfecte kerst; iedereen samen, een heerlijk diner en een dik pak sneeuw. Zou het ooit nog eens voorkomen dat al deze ingrediënten samenkomen?
Natuurlijk, want er is hoop én er is Op Sterk Water.
Deze heren helpen je herinneren dat improviseren niet alleen onontkoombaar is, maar zelfs de oplossing in vele situaties. Ook met kerst! 
Op Sterk Water staat al 20 jaar aan de top. Laat je verbazen door hun snelheid en humor. Train je lachspieren tijdens een ouderwets avondje improvisatiecabaret.
Naast hun voorstellingen in de theaters zijn de heren ook veel te zien op scholen en bij bedrijven. Vanaf april 2022 spelen ze met regelmaat met vrienden van Op Sterk Water speciale shows in Boom Chicago in Amsterdam. 

Over Op Sterk Water: 

Op Sterk Water wordt al jaren gezien als dé toonaangevende en grappigste ImproCabaretgroep van Nederland. Ze hebben bewezen dat improviseren veel meer is dan een truc of spelletje. De muzikaliteit, humor en snelheid van Op Sterk Water is ongeëvenaard en levert avond na avond unieke, eenmalige en niet te missen voorstellingen op.

Op Sterk Water is ontstaan als een collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars dat in wisselende samenstelling te zien was.
Op Sterk water bestaat momenteel uit Tim Zeegers, Daniel Koopmans en Dave Luza en speelt per jaar ongeveer tweehonderd voorstellingen in theaters, voor bedrijven, scholen en op de radio. Op aanwijzingen van het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes, elke uitvoering nieuw en origineel. 
Naast de theatertournees is Op Sterk Water de afgelopen jaren ook een graag geziene speler op de festivals als Lowlands, Laughing Maters en Zwarte Cross. Op Sterk Water verzorgde gastoptredens op alle grote cabaretfestivals.

De pers over Op Sterk Water:

Op Sterk Water op radio en TV:

Op TV was Op Sterk Water o.a. te zien bij de VARA tijdens ´Comedy Club Katendrecht´. Daarnaast leverde Op Sterk Water bijdragen aan de radio-uitzendingen van 'Rob Stenders eetvermaak' op 3fm en BNN Today op Radio1.

www.opsterkwater.nl