Over ons

buro stek is een theaterbureau in 2011 gestart onder de naam Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties.
Ruben Tiemersma (1977) en Jan Willem van Bokhorst (1978) werken samen sinds 2000, een afstudeerproject leidde tot een evenementenbureau wat natuurlijk transformeerde tot een impresariaat met een derde vennoot. En die samenwerking kwam piepend en krakend tot stilstand in 2009. Tot zover de geschiedenis!

In 2010 startte een nieuwe samenwerking. Een theaterbureau gespecialiseerd in een intensieve begeleiding van artiesten en producenten dat in de opvlammende crisis haar kans schoon zag een nieuwe stijl theaterbureau op te bouwen met als belangrijkste kernwaarden: begeleiding, betrokkenheid, vertrouwen, kwaliteit én talent. Dat ging niet zonder slag of stoot. In de sterk neergaande spiraal waarin de theaters en bespelers zich bevonden vereiste het doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen en een gezonde dosis opportuniteit én een rotsvast vertrouwen in de gekozen strategie. Met twee vennoten, het Vlaamse Pretpraters NV onder leiding van Johnny Quidé en een Nederlandse stille vennoot (tot 2017) werden de eerste jaren de belangrijkste bouwstenen gelegd voor wat buro stek nu is.

Inmiddels is buro stek verantwoordelijk voor zo’n 900 optredens in theaters, poppodia, media en in het bedrijfsleven. We begeleiden talent van de kleinste zalen tot meerdaagse bespelingen in de grootste theaters van Nederland.

In 2017 hebben we de structuur van ons bureau weer wat verder aangescherpt om klaar te zijn voor de komende jaren. De expertise en het netwerk van de vennoten (Ruben Tiemersma, Jan Willem van Bokhorst en Johnny Quidé) wordt maximaal ingezet om kansen en bedreigingen te signaleren in de Nederlandse en Vlaamse theater en mediawereld. Werelden die hand in hand gaan als het gaat om de juiste profilering en begeleiding van een artiest of producent!

In augustus 2021 is Jan Willem van Bokhorst uitgetreden als aandeelhouder en gestopt als impresario. Daarmee kwam een eind aan een 20-jarige samenwerking met Ruben Tiemersma.

buro stek gaat verder met twee aandeelhouders. Het vaste team, bestaande uit Imke van Deelen en Willemijn Leenders, is inmiddels uitgebreid met Renske Spijker die de productie van de Comedy Parade voor haar rekening neemt. Vanaf 2022 is Merel Mathey bij het team gekomen, zij is onder andere verantwoordelijk voor de zakelijke strategie.

 

De facturatie en administratie van buro stek wordt verzorgd door Accountantskantoor Boerhof.